Gabreski Air Base

” Off Base ” af Lawrence Korb (Op Ed, 22. maj) er faktisk uden base i sit forslag parajumpers jakke til børn om, at Gabreski National Guard Air Base i Westhampton bør lukkes. Denne base blev holdt udenfor listen over baser, der anbefales til afslutning af forsvarsministeriet, ikke fordi det er godt for Long Island, men fordi det er afgørende for sikkerhed i hjemlandet.

Stewart er cirka 150 miles fra Gabreski. På base i Gabreski er 908 trænet militært personel. Blandt dem er 56 højtuddannede luftrednings parajumpere, hvis træning kræver mere end tre år at fuldføre. Den 150 kilometer lange bevægelse ville decimere fløjen, fordi mere end 90 procent af dens statsborgere flyverne bor og arbejder på Long Island i deres fuldtidsjob og ikke vil bevæge sig.

Man kan ikke komme fra Long Island til Stewart uden at stå over for betydelig trafik og større broovergange. I modsætning parajumpers parajumpers jakke long bear gobi udsalg til en sådan pendling vil de fleste af de højtuddannede luftvagter træde tilbage og blive tabt for vores parajumpers jakke mænd regionens og nationens sikkerhed og forsvar for evigt.

Nuværende Pentagon lederskab har ret på målet med at anerkende Gabreski’s overordnede militære værdi og skulle beslutte, at den skulle være åben i mange år fremover. Og Long Island, hovedstadsområdet og nationen vil være sikrere og mere sikre på grund af denne beslutning.