Naturforskning

I 1860, da den amerikanske borgerkrig var ved at rive foreningen fra hinanden, ramte en anden slags bombe landet. Charles Darwin På oprindelsen af ​​arter knuste verdens synspunkter af flere fremtrædende intellektuelle, som Randall Fuller levende historie viser. Botanist Asa Gray blev en parajumpers udsalg fremtrædende darwinistisk. Abolitionist Franklin Sanborn så ekko af Darwin teori i amerikanske sociopolitiske divisioner. Og naturalist Henry David Thoreau observationer af skovfølgen, arter og vejr blev dybt parajumpers outlet jakke indblandet med darwinistisk videnskab.

Andre bjergsystemer kan være som biodiverse og smukke som Alperne, men billige Parajumpers jakker få er kulturelt rigere. Over deres 800 kilometer bue over 7 europæiske lande har disse 1.599 toppe både opdelt og næret menneskelige geografier, hvilket skaber endeløs fascinerende sondringer. I denne biografi sporer Damion Searls utallige indflydelser på Rorschach, fra Carl Jung på psykologi i sin kulturelle sammenhæng til filosofen Robert Vischer’s arbejde om empati. En intuitiv humanist og empiriker, Rorschach analyserede resultater med følsomhed og aldrig isoleret.

Sagen om morder og formodet kannibal Ed Gein (som inspirerede Alfred Hitchcock 1960 film Psycho) åbner zoologisk Bill Schutt-afhandling på egen hånd. Dette er dog parajumpers jakke tilbud et seriøst videnskabeligt overblik over fænomenet i fauna som de legløse, amfibiske kæler Som i os. Ved udlæggelsen af ​​den menneskelige historie bor Schutt uundgåeligt på detaljer, mange vil finde gris, fra kannibalisme i pre-Neanderthal Homo-antecessoren til savage sager under anden verdenskrig sagen over Leningrad, forbruget af menneskelige placentas og brugen af ​​menneskelige legemsdele i medicin.

Denne volumen ved volcanologen David Pyle eksploderer næsten på øjet, så dramatisk er billederne og arkivillustrationer af udbrud og lavastrømme der er gengivet i den. Pyle, der kuraterede den sammenknyttede udstilling på Bodleian Bibliotek ved Oxford University, UK er en veltalende guide til geologi og historie. Men visuals er den vigtigste begivenhed, fra det luride maleri En udbrud af Vesuvus (1774) af Joseph Wright of Derby til fotografier af askeskyer i Island og Martinique. En rejse ind i vulkansk sublim.