Supportere Rally for National Guard Unit

WESTHAMPTON BEACH I årevis har 106th Air Rescue Wing, en Air National Guard-enhed baseret på Gabreski Airport, været en stolthed på East End. Elite-enhedens redning af en fiskerbåds besætning i Atlanterhavet var en af ​​de mest krævende scener i ‘The Perfect Storm.’ Det er blevet indsat bag fjendens linjer i Irak, og dets medlemmer trukket den sidste overlevende fra parajumpers jakke til børn World Trade Center.

Nu må 106-tallet muligvis redde sig selv. I sidste sommer voksede senator Hillary Rodham Clinton ’s kontor bekymret over, at enheden kunne blive et nedskæringsmål og begyndte at forbrænde flammerne af fællesskabsstøtte. Beboere, civile ledere og andre politikere har rallied på sin vegne. ‘Støtten omkring her parajumpers gobi udsalg har været enorm , Især i de sidste par måneder, ’sagde kollega Dennis Diggett, operationsgruppens øverstbefalende for den 106.’ De har pludselig indset, at vi måske kommer væk, og de ‘kan lide’ Vent et minut . ”

Borgmester Bob Strebel i Westhampton Beach, lige syd for Gabreski, sagde: ‘Vi tog dem for givet, men tanken om at miste dem har rallied alle sammen her.’

På onsdag mødtes et kontingent af New Yorkers med forsvarsministeriet på Pentagon for at gøre sagen til 106. Gruppen omfattede Assemblyman Fred W. Thiele Jr. og medarbejdere fra kontorer guvernør Pataki, Senator Clinton, Senator Charles E. Schumer, Repræsentanter Timothy Bishop og Steve Israel, og Steve Levy, Suffolk s county executive.

På grund af den 106. årige historie og specialuddannelse er oddsene for, at den føderale regering vil nedlægge hele operationen ekstremt fjerntliggende. Og fordi luftsøen redder er dens forte, er det fornuftigt, at enheden bliver stationeret nær kysten. Men med jævne mellemrum Militære baser er underlagt en anmeldelse, der er kendt som Base Reignment and Closure BRAC, for kort.

Listen over baser på mållisten vil ikke blive annonceret til næste maj, men det har ikke stoppet bekymringerne for, at 106-tallet kan flyttes, måske til Newburgh, og den nuværende installation i Gabreski lukkes. BRAC-revisionen skal være ikke-politisk, men som med mange ting i Washington bliver beslutninger ofte svajet af politisk og lobbyvirksomhed.

Der er en række grunde til at tilhængere af den 106. er bekymrede. Donald H. Rumsfeld, forsvarssekretæren, har lovet at lukke mere end 100 baser rundt om i landet. New York gik dårligt i den sidste runde af basiskonsolideringer i 1995 og tabte to baser og nogle små installationer, herunder Roslyn Air National Guard Station. Og New Yorks stærkt demokratiske repræsentation i kongressen kunne efterlade det med mindre klage over republikanske stater i Syd og Vesten.

New York har også fem Air National Guard enheder, de fleste af enhver stat, hvilket kunne gøre det nemmere at retfærdiggøre at lukke en af ​​dem. De fire andre er i Newburgh, Niagara Falls, Schenectady og Syracuse, hvis parajumpers jakke dame økonomier kan være mere sårbare over for en lukning, da Gabreski er lige øst for de pengede Hamptons. Senator Clinton, der sidder på senatets væbnede tjenesteudvalg, talte om de stærke politiske virkeligheder, der arbejder imod 106.

‘Vi ved, at vi har et opadgående kamp,’ sagde hun i et telefonsamtale på tirsdag. ‘Long Island er et valg af fast ejendom. Folk tror ikke, at der er en økonomisk ulempe, folk tror, ​​at Gabreski ville gøre en overgang let til civil brug. Det er argumenter, der gøres kraftigt på den anden side af folk, der ønsker at Luk Gabreski for at redde deres egen base. ‘

Nyhedsbrev Tilmeld dig

Disse faktorer, sagde hun, gør det afgørende for lokale beboere at lave deres egne argumenter. ‘Mange af folkene på Long Island er uvidende om den 106. mission og modighed,’ sagde hun. ‘Det er noget, der skal forstås bredt, så billige Parajumpers jakker folk kan forkæmpe for dem.’

Et træk kan være svært på enheden. Mange af dets medlemmer har fuldtidsjob på Long Island som brandmænd, politibetjente eller offentlige skolelærere og ville finde det svært eller umuligt at flytte.

Tilhængerne hævder, at tabet af arbejdspladser, 1.275 af dem, ville være akut, hvis enheden forlod Gabreski. Air National Guard siger, at Gabreski-enhedens økonomiske indvirkning overstiger $ 100 millioner om året.

Udover sin militære mission har 106-tallet traditionelt fungeret som en luftbåren hjælp til lokale brandvæsener og reagerer på ikke-militære nødsituationer til søs og arbejder sammen med Kystvagten. Det spillede en instrumental rolle i kampen mod brande i fyrretræerne i 1995.

Udsigten til at miste den 106. er et spøgende samfundsaktion. Et informationsmøde den 7. august på Remsenburgskolen, organiseret med hjælp fra senator Clintons personale, udgjorde en skare, og Gabreski-redningsinitiativpartnerskabet er blevet organiseret for at samle yderligere offentlig støtte.

‘Vi trak sammen det møde i august, og siden da har vi haft en reklame- og brevskrivningskampagne,’ sagde Hank Beck, som leder partnerskabet, kendt som GRIP. ‘Nu forsøger vi at samle penge til at ansætte en konsulent . Vi gør bare hvad vi kan for at organisere os selv og øge bevidstheden omkring Suffolk om den 106. ‘

For at fremme ‘ikke røre ved det 106.’ argument har tilhængere hjulpet enheden til at reducere omkostningerne. Og Mr. Levy, Suffolk s county executive, har tilbudt at donere 73 acres til basen, hvilket ville bringe sin samlede til 163 acres.

‘Vi ved, at det ville være et stort tab for samfundet, hvis de går,’ sagde borgmester Strebel i Westhampton Beach. ‘Hvorvidt vi kan være overbevisende nok, er en anden ting.’