Blogbysandra blog

Hej sweeties! I dag viser jeg min nye Parajumpers jakke som er perfekt til forret. Den beige farve er lige mig, og minder om den vinter variant jeg ogs har og elskede til vinter! Jeg var p besg hos Balling Brands showroom da jeg valgte den, og det var bare krlighed ved frste blik. Parajumpers er italiensk og et lkkert brand med focus p kvalitet og holdbarhed. Det giver bare et mere elegant look de dage man ikke gider slbe rundt p sin store vinterjakke, men ogs har brug for noget der kan holde varmen ind til kroppen. Jeg gr meget i sm pelsjakker, hvor den ogs sagtens kan vre indenundersom en fin lille detalje og lidt ekstra varme p de koldere forrsdage, men den er ogs S pn alene og farven passer sindssygt godt ind i min garderobe. Jakkerne forhandles blandt andet hos magasin, og i kan finde dem HER. Endnu et godt bud p den lidt lkrere, mere klassiske overgangsjakke man altid mangler. Kys for nu

Hi sweeties. Today I’m showing off my new Parajumpers jacket which is perfect for spring. This beige color is so me, and is reminiscent of the jacket I also have for winter! Parajumpers is an italian brand, which is super high quality. It goes well with the scandinavian weather which let’s face it, isn’t always very exotic. The good thing about this jacket is that it keeps wind and rain out, without being huge. It’s just a more elegant look for the day you don’t want to drag your big winter jacket around, yet you also need to keep some body heat. I wear a lot of little fur coats, where it also fits perfectly beneath one of those for extra warmth. But it’s also super pretty by it self and this color is perfect for my wardrobe. They are sold in magasin in Denmark, and can be found here. Kisses