Para Jumper Jakker lindemaskinstation

Parajumper Jakke Brn,Para Jumper Jakker

Mlet var at udtnke en metode til mling af friktion p hnd / hndtag grnseflade under en funktionel hndgreb opgave. Ingen Para Jumper Jakker beskrivelser af fremgangsmder af denne art blev fundet i litteraturen. En indirekte teknik til mling af normal greb styrke blev anvendt til at bestemme friktion ved hnden / hndtag grnseflade, mens de udfrer en funktionel hndgreb aktion med grabrail. Koefficienten for statisk friktion blev beregnet mellem palmar hud (tr, vd, og sbevand hnder) og fem grabrail materialer (rustfrit stl, pulverlakeret stl, krom, tekstureret aluminium og riflet stl). Tredive patienter deltog (15 kvindelige, 15 mnd), der var i alderen 17 45 r med en gennemsnitsalder p 30 r. Riflet stl produceret en vsentlig strre gennemsnitlig koefficient p statisk friktion end krom, pulverlakeret stl og rustfrit stl, og teksturerede aluminium havde en signifikant strre koefficient p statisk friktion end rustfrit stl. Sbevand hnder produceret de laveste gennemsnitlige koefficienter (0,46 +/ 0,04), betydeligt mindre end tr (1,72 +/ 0,16, p u0026 lt; 0,001) og vde hnder (1,42 +/ 0,16, p u0026 lt; 0,001). Denne undersgelse har vist Parajumper Jakke Brn pvirkning af grabrail materiale og Palmar hudbehandlinger p statisk friktion i hnd / hndtag interface. Anvendelsen af en funktionel test, der inkorporerer en indirekte bestemmelse af den normale hndgreb kraft er tilvejebragt en kvantitativ fremgangsmde til at observere stabilitet p hnd / hndtag interface.